Салат з гарбузом і фетою
Корисний і яскравий салатик для легкого перекусу. Обов'язково спробуйте це пікантне поєднання гарбуза та сиру фета.
Гарбуз – 200г.
Сир Фета – 50г.
Гарбузове насіння – 20 г.
Оливкова олія – 1 ст. ложка.
Мускатний горіх – 1/2 ч.л.
Сіль, перець , італійські трави
Приготування :
Очищений від шкірки і насіння гарбуз промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками, додати оливкову олію, сіль, мускатний горіх, італійські трави.
Викласти шматочки гарбуза на фольгу і покласти в розігріту духовку 180С на 8-10 хвилин, щоб шматочки стали м’якими але не розвалювалися.
Дати гарбузу трохи охолонути. Перекласти його на тарілку і викласти порізаний кубиками сир фета. Очищене гарбузове насіння злегка обсмажити на сковорідці. Дати трохи охолонути і додати до гарбуза.
Немає коментарів:
Дописати коментар