вівторок, 9 вересня 2014 р.

Салат з гарбузом і фетою












Корисний і яскравий салатик для легкого перекусу. Обов'язково спробуйте це  пікантне поєднання гарбуза та сиру фета.











  • Гарбуз – 200г.

  • Сир Фета – 50г.

  • Гарбузове насіння – 20 г.

  • Оливкова олія – 1 ст. ложка. 

  • Мускатний горіх – 1/2 ч.л.  

  • Сіль, перець , італійські трави

   

   Приготування :

  1. Очищений від шкірки і насіння гарбуз промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками,  додати оливкову олію, сіль, мускатний горіх, італійські трави.

  2. Викласти шматочки гарбуза на фольгу  і покласти в розігріту духовку 180С на 8-10 хвилин, щоб шматочки стали м’якими але не розвалювалися.

  3. Дати гарбузу трохи охолонути. Перекласти його на тарілку і викласти порізаний кубиками сир фета. Очищене гарбузове насіння злегка обсмажити на сковорідці. Дати трохи охолонути і додати до гарбуза. 

Немає коментарів:

Дописати коментар