субота, 6 вересня 2014 р.

Карамельний попкорн








  Якщо ви очікуєте гостей на перегляд фільму і вам захотілося попкорну, такого як у кінотеатрі, то пропоную  зробити карамельний попкорн вдома. Все дуже просто. Купляєте попкорн для мікрохвильової, бажано просто солодкий і готуєте до нього карамель.Ось вам рецепт:











     На 1 пачку попкорну:

  • 3ст. л. води

  • 3ст.л. цукру

  • 0.5 ч.л. ванільного цукру

  • 60мл. 20% вершків 


   Приготування:

  1. Заливаєте воду у сковорідку з товстим дном , засипаєте цукор, ставите на легкий вогонь і чекаєте щоб він розстав ( ні в якому разі не помішуєте, інакше він кристалізується, прилипне до ложки і стане суцільною грудкою ), має зявитись коричнувати колір, додаєте масла, легенько розмішуєте і додаєте частину теплих вершків, а потім частину холодних.

  2. По частинах додаємо карамель до поп корну, перемішуємо все, після цього ставимо попкорн в пергаментний папір у   форму  і  підсушуємо в духовці  20- 30 хв. при температурі 110 градусів .

Немає коментарів:

Дописати коментар