неділя, 7 вересня 2014 р.

Гарбузові панкейки









Ідеальний сніданок вихідного дня - гарбузові панкейки. Яскраві, ніжні та ароматні, як гарантія бадьорості на цілий день) Перед приготуванням гарбуз потрібно проварити на паровій бані або запекти у духовці і перетерти через сито, або ж збити в блендері, тоді колі і аромат стають насиченіші. В якості соусу, можна використати мед з не солодким йогуртом,  шоколад, зробити карамель і посипати горіхами. 


Харчова цінність 100 г: Калорійність: 97 Ккал, Білки - 4, Жири - 2, вуглеводи - 16





  • Вівсяне борошно – 6 ст.л.

  • Висівки – 2 ст. л.

  • Гарбуз -  400 г

  • Ванільний цукор – 1п.

  • мед – 1 ст. л

  • стевія - 1ст.л

  • кефір  - 3ст.л.

  • Яйце – 1шт

  • Розпушувач 2.ч.л.

  •  Кориця, мускатний горіх.

  •  сіль ( щіпка) 


   Приготування:

  1. Висівки заливаємо кефіром і залишаємо на 10 хв. 

  2. Гарбуз  чистимо, ріжемо кубиками і кладемо на водяну баню. Коли гарбуз стане м`яким пропускаємо його через сито або збиваємо блендером .

  3. Яйце збиваємо зі стевією, додаємо мед, спеції, ванільний цукор.

  4. Змішуємо  вісяне борошно,  розпушувач і  сіль.

  5. В гарбузове пюре додати  збиті яйця і висівки з кефіром.

  6. В суху суміш додати  гарбузову суміш . Консистенція тіста має бути досить густою.

  7. Випікати панкейки  на антипригарній сковороді без олії. 

Немає коментарів:

Дописати коментар