Вівсяні панкейки з медом та полуницею
Останнім часом замінюю звичайну пшеничну муку вівсяною та висівками або борошном грубого помелу, так як вживання складних вуглеводів є набагато поживнішим . Складні вуглеводи, на відміну від простих, засвоюються повільніше і не викликають різкого підйому цукру в крові. Як наслідок ми почуваємо себе енергійнішими довший час.
Отже, пропоную до вашої уваги вівсяні панкейки з медом та полуницею
Харчова цінність 100г: Білки: 7.19 Жири: 5.23 Вуглеводи: 33.51 Калорії : 200
• 300 г. вівсяних пластівців
• 1 ч.л.( з гіркою) розпушувача
• 2 ст. л. меду
• 300 мл. кефіру
• 2 яйця• кориця
• полуниці або будь які ягоди
• мед.
Приготування:
1. Подрібнити пластівці в блендері до стану муки, додати розпушувач.
2. Збити 2 яйця з медом і корицею.
3. Додати 150 мл. кефіру, збити, додати вівсянку і решту 150 мл. кефіру. Повинна вийти дуже густа масса.
3. Смажити до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожної сторони.
4. Полити медом ( за смаком) , прикрасити полуницею або ягодами.
Немає коментарів:
Дописати коментар