пʼятниця, 29 серпня 2014 р.

Вівсяні панкейки з медом та полуницею

Останнім часом   замінюю звичайну пшеничну муку вівсяною та  висівками або  борошном грубого помелу, так як вживання складних вуглеводів є набагато поживнішим . Складні вуглеводи, на відміну від простих, засвоюються повільніше і не викликають різкого підйому цукру в крові. Як наслідок ми почуваємо себе енергійнішими довший час.

Отже, пропоную до вашої уваги вівсяні панкейки з медом та полуницею

Харчова цінність  100г:   Білки: 7.19  Жири: 5.23   Вуглеводи: 33.51  Калорії : 200


• 300 г. вівсяних пластівців

• 1 ч.л.( з гіркою) розпушувача

• 2 ст. л. меду

• 300 мл. кефіру

• 2 яйця• кориця

• полуниці або будь які ягоди

• мед.



Приготування:

1. Подрібнити пластівці в блендері до стану муки, додати розпушувач. 

2. Збити 2 яйця з медом і корицею.

3. Додати 150 мл. кефіру, збити, додати вівсянку і  решту 150 мл. кефіру. Повинна вийти дуже густа масса. 

3. Смажити до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожної сторони. 

4. Полити медом ( за смаком) , прикрасити полуницею або ягодами.

Немає коментарів:

Дописати коментар