Вівсяні млинці з сиром
Ці млинці- мій улюблений сніданок. Якщо вам набридла вівсянка зранку - вони саме для вас. Зазвичай до творога додаю банан. Йогурт з сезонними фруктами буде чудовим доповненням до них ( найбільше подобається з чорницями і вишнями або полуницями ). Просто берете не солодкий питний йогурт 1% жирності, додаєте стевії, або меду і потовчену чорницю , вишню чи полуницю.
1 яйце
50 мл. молока
40 мл. води
стевія 1 неповна ч. л. ( я використовую суху "Бактосила" можна придбати у "Сільпо")
25 г. вівсяної муки ( звичайну вівсянку перемелюю в блендері)
1ст. л. пшеничних висівок ( купую у "Фабриці")
пів чайної ложки розпушувач
Для начинки :
150 г. творога
50 г. банана
мед або стевія
Приготування:
Яйце збити зі стевією і ванільним цукром
Додати муку, висівки і розпушувач
Додати молоко і воду
Дати постояти 10 хв. і випікати на сковорідці без додавання олії. В мене маленька сковорідка, в ній зручніше випікати млинці.
Творог протерти через сито ( можна й не робити цього, але тоді отримаємо кращу консистенцію) , порізати банан, додати мед або стевію , готово.
Немає коментарів:
Дописати коментар