субота, 30 серпня 2014 р.

Вівсяні млинці з сиром












Ці млинці- мій улюблений сніданок. Якщо вам набридла вівсянка зранку - вони саме для вас.  Зазвичай до творога додаю  банан. Йогурт з сезонними фруктами буде чудовим доповненням до них ( найбільше подобається з чорницями  і вишнями або полуницями ). Просто берете не солодкий питний йогурт 1% жирності, додаєте стевії, або меду і потовчену чорницю , вишню чи полуницю. 



  • 1 яйце

  • 50 мл. молока

  • 40 мл. води

  • стевія 1 неповна ч. л.  ( я використовую суху "Бактосила" можна придбати у "Сільпо") 

  • 25 г. вівсяної муки ( звичайну вівсянку перемелюю в блендері) 

  • 1ст. л. пшеничних висівок ( купую у "Фабриці")

  • пів чайної ложки розпушувач

Для начинки :

  • 150 г. творога

  • 50 г. банана

  • мед або стевія

Приготування:

  1. Яйце збити зі стевією і ванільним цукром

  2. Додати муку, висівки і розпушувач

  3. Додати молоко і воду

  4. Дати постояти 10 хв.  і випікати на сковорідці без додавання олії. В мене маленька сковорідка, в ній  зручніше випікати млинці. 

  5. Творог протерти через сито ( можна й не робити цього, але тоді отримаємо кращу консистенцію) , порізати банан, додати мед або стевію , готово.

Немає коментарів:

Дописати коментар